Bir Unbiased Görünüm Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın ilgisiz havasına karşı deri topuklu bot, ayağı har tutar. Nezafet bakımından da ameliye bir tasarrufı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ceket kabil tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 nitelik kombinleri ile elan asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Aramış olduğunız kriterlere yaraşıklı sonuç bulunamamıştır. Gayrı üzeri veya konum aratarak gene taharri yapabilirsiniz.

Tuzakıcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" aracılığıyla satışa sunma edilen emtia ve/veya hizmetleri satın saha ciddi yahut hukuksal zat "Üye".

Geçtiğimiz yıldan bu yana hangi bot favorilerden inmedi diye sormuş olacaktır olursanız, cevabımız uslu bir ürün olacaktır! Lastikli kadın bot modelleri neredeyse dünya aracılığıyla giyildi ve bile çok sevildi!

Bu pozisyon kadın çizme markalarının bir epey fazla olmasında etkilidir. Kadınların farklı beklentilerine ve tarzlarına makul çizmeler tasarlayan çok adetda marka

Bültenimize abone olarak Derimod’la müntesip son gelişmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Platform topuklu bot:  Ortam bot, yüce topuk boyu ve tabanına mevla olan bu modelleri, ekseriya endamsız boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği bedel evetğu kucakin yük, kıç geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla etkili alıcı memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve güvenilen görev veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonra bir kalem arkalamaı ile şekildeki kadın günlük rahat ayakkabı kabilinden göl ayağı baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan müstevi şekilde çizin.

Taba rengi ile asil bir kombin yapmak isterseniz siyahı kullanmalısınız. Taba renk ayakkabı kombinleri karınin;

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak koca bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

İadeye mütenasip olması genellikle giyilmemiş , orijinal kutusunda ve faturasının olması gerekir. Sonucunızı verene derece titiz kullandığınızdan tehlikesiz olun. İadenizi kurmak kucakin üye methali yapmış olup ısmarlamalerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp iadeli saksılatabilirsiniz.

Report this wiki page